basicuitvaart24.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
709 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Olga

17-09-2018
10,0

Ervaring:
Wij zijn heel goed geïnformeerd en heel fijn geholpen door Dhr.Robert Heezen...
Alle lof voor hem...
Bedankt namens Olga,Danielle,Renate,Leon en Joey!

Aanbeveling: ja

Marcel

17-09-2018
9,0

Ervaring:
Goed geholpen zowel telefonisch als persoonlijk en ook telefonische feedback

Aanbeveling: ja

dick

16-09-2018
9,0

Ervaring:
een keurige en nette plechtigheid,kan niets anders zeggen,perfect.

Aanbeveling: ja

Christiaan

14-09-2018
9,0

Ervaring:
Bevestiging van kosten en een factuur zijn een beetje veel van het goede. De bevestiging mag wat minder formeel, waardoor de factuur wat minder verwarring oplevert.

Aanbeveling: ja

joke

13-09-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Netty en Erica

12-09-2018
7,0

Ervaring:
Met een crematie op deze manier, invulling naar onze wens, is gegaan zoals mijn overleden partner gewild zou hebben.
bij deze onze dank. Wij zijn zeer tevreden

Aanbeveling: ja

N.A.

12-09-2018
8,0

Ervaring:
Afspraken keurig nagekomen.

Aanbeveling: ja

Astrid

11-09-2018
9,0

Ervaring:
Snel, vriendelijk en integer.

Aanbeveling: ja

jeanne

10-09-2018
8,0

Ervaring:
heel ingetogen intiem met veel respect.Het was precies wat we wilde.

Aanbeveling: ja

Corrie

10-09-2018
9,0

Ervaring:
De voorbereiding en de uitvoering van de uitvaartplechtigheid van mijn moeder is prima verzorgd, We kunnen terugkijken op een mooi en waardig afscheid. Ook de medewerking van alle betrokken uitvaart 24 medewerkers was in mijn ogen voortreffelijk.

Aanbeveling: ja
BasicUitvaart24