basicuitvaart24.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
645 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Joke

17-07-2018
8,0

Ervaring:
Goede uitleg en niet te duur

Aanbeveling: ja

Willem

17-07-2018
10,0

Ervaring:
Alles netjes en respectvol geregeld

Aanbeveling: ja

Leo

17-07-2018
9,0

Ervaring:
Goede ondersteuning tijdens de onzekere eerste uren na de zelfmoord van mijn zus.

Aanbeveling: ja

Marcel

17-07-2018
10,0

Ervaring:
Ongelooflijk goed geholpen op alle fronten om deze crematie tot een perfect afscheid te geven aan mijn overleden zoon, hartelijk dank voor alle moeite en alles wat julie hebben gedaan

Aanbeveling: ja

06-07-2018
10,0

Ervaring:
Iemand sterft plotseling. De dood komt onverwacht je leven binnen. De politie regelt een uitvaartonderneming. Dat waren jullie. In een zeer gecompliceerde situatie namen jullie alle tijd om met aandacht, zorgvuldigheid en creatieve oplossingen de noodzakelijke dingen te regelen. Enorm waardevol in een crisissituatie. Niet alleen omdat er snel concrete oplossingen komen, maar ook omdat je gekend wordt in je verlies. Dank daarvoor.

Aanbeveling: ja

John

06-07-2018
10,0

Ervaring:
We zijn zeer tevreden over uitvaart 24
De persoonlijke aandacht en ook het stukje menselijkheid hebben ze ons gegeven in de moeilijke en verdrietige tijd tijdens het overlijden van onze zoon
Speciaal de begeleiding van Marise den Oudsten heeft ons heel goed gedaan.
We hadden meteen een klik met Marise en ze heeft de herdenkingsdienst met veel aandacht en betrokkenheid begeleid

Aanbeveling: ja

H.

04-07-2018
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

leonardus

30-06-2018
9,0

Ervaring:
zeer gedetaieerd in alle opzichten,en goede samenspraak hoe je het graag wil hebben,alles perfect verzorgd.

Aanbeveling: ja

Alex

30-06-2018
9,0

Ervaring:
Uitvaart24 heeft ons zeer goed geholpen bij het verzorgen van een uitvaart. Zij zijn communicatief sterk, reageren flexibel op gewenste wijzigingen in eerder gemaakte afspraken, en punctueel en respectvol in de uitvoering.

Aanbeveling: ja

27-06-2018
7,0

Ervaring:
Goed geregeld.

Aanbeveling: ja
BasicUitvaart24