Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaart24.nl

Over ons

Basic Uitvaart 24 zorgt voor een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare voor een vaste lage prijsstelling. Wij geloven dat een uitvaart ook persoonlijk en respectvol kan zijn met een kleiner budget. Basic Uitvaart 24 is een organisatie die dankzij samenwerkingen met verschillende lokale medewerkers een uitvaart naar uw wens kan regelen bij u in de buurt. Dankzij onze verschillende locaties kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn met onze expertise.

Veilig en vertrouwd

Basic Uitvaart 24 zorgt ervoor dat met uw wensen en informatie veilig en vertrouwd wordt omgegaan. Vooraf bespreken wij samen met u uw wensen of van die van de overledene waarbij de eventuele extra kosten vooraf duidelijk zijn. Geen onverwachte kosten achteraf.

Persoonlijke uitvaart

Elk persoon is uniek, elk leven is uniek, logisch dat ook elk afscheid uniek moet zijn. Dus verdient elke uitvaart een persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat het past bij de overledene. Wij willen samen met u een mooie, waardevolle herinnering aan uw dierbare realiseren.

Vaste lage prijsstelling

Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij om uw uitvaartondernemer te kiezen. Basic Uitvaart24 is uitvaartondernemer en geen verzekeraar die vaak belast is met hoge overheadkosten. Door onze goede afspraken en korte lijntjes met leveranciers kunnen wij onze tarieven laag houden en toch een persoonlijke, waardige en respectvolle uitvaart aanbieden.